Blije Pootjes
Meer dan alleen het brokje

Activiteiten en aangeboden diensten


Via deze pagina houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten en aangeboden diensten. Zodra er een nieuwe activiteit en datum bekend is komt deze op de website te staan, maar zal ook bekend worden gemaakt via facebook en in de winkel.


Titersessie door Jolanda Krosse

Op vrijdagavond 5 oktober zal Jolanda Krosse in de winkel te gast zijn voor een titersessie. 

In plaats van klakkeloos en in veel gevallen onnodig te vaccineren, meten we met VacciCheck op eenvoudige wijze of uw hond of kat nog voldoende antistoffen heeft tegen de belangrijkste virusziekten. Indien dit het geval is, heeft vaccineren geen enkele zin. Tijdens de test word er een druppel bloed afgenomen bij uw huisdier, waarna de test ingezet gaat worden. De test duurt ongeveer 25 minuten, waarna Jolanda de uitslag en haar advies aan u verteld. De kosten voor de titerbepaling bedragen €45.

VacciCheck kan worden ingezet bij pups en kitten en bij volwassen dieren vanaf 4 weken na de laatste vaccinatie. De uitslag wordt officieel in het paspoort genoteerd, dus vergeet niet het paspoort van uw huisdier(en) mee te nemen! 

Indien uit de test blijkt dat uw dier toch gevaccineerd dient te worden dan kan dit, na een gezondheidscheck, ter plekke worden gedaan.

 

Mocht u uw hond willen laten titeren tijdens deze avond, meldt u dan van te voren bij ons aan. Wij plannen u dan op een beschikbare tijd in, zodat niemand te lang hoeft te wachten. Aanmelden kan via info@blijepootjes.nl, het contactformulier op de website, in de winkel of telefonisch via 0492-745242.

 

Datum:       5 oktober 2018

Plaats:       Dierenspeciaalzaak Blije Pootjes te Lierop

Tijd:           vanaf 18.30 

Kosten:      €45 per titerbepalingLezing paardenvoeding en Metazoa

Op woensdagavond 10 oktober organiseren wij een lezing over paardenvoeding en Metazoa. Deze lezing zal gegeven worden door Carolien van Santen van Metazoa.

Tijdens deze lezing zal Carolien u iets vertellen over paardenvoeding en over Metazoa. Hoe werkt het, hoe voert u Metazoa en wat kan het u en uw paard brengen. Allemaal vragen waar Carolien u antwoord op kan geven!

Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij haar terecht deze avond.

 

De lezing is geheel gratis en zal plaatsvinden in onze winkel. Mocht u de lezing bij willen wonen, vragen wij u zich van te voren aan te melden. Dit kan via info@blijepootjes.nl, via het contactformulier op de website, in de winkel of telefonisch via 0492-745242.

 

Datum:       10 oktober 2018

Plaats:        Dierenspeciaalzaak Blije Pootjes te Lierop

Tijd:            19.00u - 20.30u

Kosten:       Deze lezing is geheel gratis!Puppy party

Wij zullen regelmatig een puppy party organiseren voor iedereen met een pup, of juist voor degene die er over denken om een pup aan te schaffen. Tijdens deze puppy party zal er gesproken worden over onderwerpen als verzorging, parasieten, vaccinaties, socialisatie en braintraining. Ons doel is om er een gezellige en leerzame avond van te maken waar u en uw pup iets aan heeft. Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod en er is voldoende tijd om al uw vragen te stellen. Natuurlijk is uw pup van harte welkom om mee te komen! Wij zullen er voor zorgen dat er tussentijds regelmatig tijd is voor uw pup om even rustig kennis te maken of te spelen met.

Wanneer:  Nog geen datum bekend, houdt de website in de gaten voor nieuwe updates!