Blije Pootjes
Meer dan alleen het brokje

Assortiment


In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw dier.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan voeding en speeltjes, maar ook riemen, tuigen, voer- en drinkbakjes en bodembedding voor konijnen en knaagdieren. Daarnaast verkopen wij een leuk assortiment aan stevige kleedjes, kussens en manden. Voor elk dier wat wils.

Ook kunt u bij ons terecht voor uw paardenvoer. Hiervoor liggen er verschillende merken brok in de winkel waar we u graag meer over vertellen.


Apotheek

Voor uw hond of kat hebben wij verschillende middelen (regulier en natuurlijk) die uw dier beschermen tegen vlooien, teken en wormen. Daarnaast ben u voor bescherming tegen zandvliegen op vakantie bij ons aan het goede adres. Behalve middelen tegen parasieten verkopen wij ook verschillende supplementen. 

In de winkel hebben wij ook een leuk assortiment aan kruiden staan, waarmee we verschillende kwalen extra kunnen ondersteunen. 


Voeding

Wij hebben een complete voeding voor uw hond, kat, konijn, knaagdier, vogel, kip en paard. Door onze verschillende merken heeft u een goede keus tussen verschillende soorten voedingen. Er is onder andere keus uit krokante brok, geperste brok, vers vlees maaltijden en diepvries KVV voeding. Wij adviseren u graag bij een geschikte voeding voor uw dier.


Riemen en tuigen

Op zoek naar een nieuwe riem, halsband of tuig? Riemen en tuigen zijn een veel gebruikt artikel bij uw hond of kat en moeten fijn en gemakkelijk in gebruik zijn. Bij een tuig is het belangrijk dat het de hond goed past. Hierdoor worden het borstbeen en de luchtpijn ontlast en kan hond er zich gemakkelijk en vrij in kan bewegen zonder schuurplekken. Het is van belang dat het tuig de mogelijkheid heeft om goed passend gemaakt te worden op uw huisdier. Neem gerust uw dier mee, zodat wij samen met u kunnen kijken wat comfortabel zit en het direct goed passend kunnen maken. 


Kleden, kussens en manden

Voor uw hond en kat hebben wij verschillende kleden, kussens en manden te koop. Voor de kat zachte en warme mandjes waar ze lekker in kunnen slapen. Voor de hond goede en stevige kussens die ook de grotere of oudere hond goed ondersteunen. Denk hierbij aan kussen met traagschuim die de gewrichten goed ondersteunen en kussen met speciale vulling die de lichaamswarmte terugkaatsen, wat zeer goed is voor de spieren. Zoekt u iets speciaals wat wij niet standaard hebben liggen? Wij kijken graag met u mee of we het kunnen bestellen voor u.


Speelgoed

Alle huisdieren worden blij van speelgoed. Of het nu uw konijn betreft of uw kat, wij hebben voor elk dier iets leuks. Kom gerust eens kijken wat wij in de winkel hebben hangen. Heeft u een hond die alleen gebaat is bij 'strong stuff'? Wij verkopen verschillende speeltjes waar ook de slopers onder ons lang plezier van kunnen hebben.