Blije Pootjes
Meer dan alleen het brokje

Assortiment honden- en kattenvoeding


Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment honden- en kattenvoeding. Kom voor het volledige assortiment naar onze winkel of stuur ons een berichtje. Hebben wij niet wat u zoekt? Laat het ons weten. Dan kijken wij of we het voor u kunnen bestellen.


Renske voor hond en kat

Renske is 100% natuurlijk en een biologisch gekwalificeerde voeding voor hond en kat, zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen en antioxidanten. Gegarandeerd glutenvrij en bepaalde smaken ook graanvrij. Het graan wat gebruikt wordt in de niet-graanvrije varianten is ontsloten, wat wil zeggen dat het graan voorbehandeld is. Hierdoor is het graan makkelijker te verteren en te verwerken voor uw huisdier. Renske is zeer smakelijk en heeft een goede verteerbaarheid, zodat huisdieren probleemloos over gezet kunnen worden op deze voeding. Het grote voordeel aan Renske voeding is het veelzijdige assortiment, waardoor het makkelijk is om af te wisselen voor uw huisdier. Zelfs de meest kieskeurige en moeilijke eters zijn hierdoor bijna altijd te verleiden met iets lekkers. De voedingslijn bestaat uit brokvoeding, diepvriesvoeding voor de hond, gestoomde vers vleesmaaltijden, verse paté maaltijden voor de kat, gezonde beloningen en heerlijke vleesrepen voor de hond. Dit alles in verschillende smaken.


Doglovers Gold en Catlovers Gold

Een volledig natuurlijke voeding in verschillende smaken. De voeding bevat geen tarwe, maïs of soja en de Passion lijn is volledig graanvrij. De brokken bevatten probiotica en chelata mineralen welke er voor zorgen dat de voedingsstoffen goed opgenomen kunnen worden. Doglovers en Catlovers produceren een brok die geschikt is voor alle soorten en leeftijden honden en katten. Door verschillende lijnen is er voor elke hond of kat wat wils. Ook voor de zeer actieve honden onder ons dankzij de High Energie variant. 


Carnis

De filosofie van Carnis is terug naar de natuur. Met deze filosofie hebben ze een lijn geperste brokken ontwikkeld met 100% natuurlijke grondstoffen en zonder toevoegingen van chemische geur-, kleur en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines. De voeding van Carnis is voor elk ras en iedere leeftijd in 4 heerlijke smaken. Naast de brokvoeding heeft Carnis ook een lijn houdbare worsten en diepvriesvlees


Farmfood

Farmfood is een natuurlijke hondenvoeding voor alle honden van alle leeftijden. De voeding wordt gemaakt op basis van rund of schaap, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen en antioxidanten. De ingrediënten die gebruik worden in de voeding van Farmfood voldoen aan dezelfde eisen als voeding voor menselijke consumptie. Er worden enkel ontsloten granen gebruikt in de voeding. De voeding bestaat uit geperste brokken, wat het mogelijk maakt om de brok bij een lagere temperatuur te produceren. Hierdoor word voorkomen dat ingrediënten worden aangetast of verloren gaan. Het assortiment van Farmfood bestaat uit brokvoeding, gestoomde vers maaltijden en diepvries voeding. Deze zijn allen zonder problemen te combineren, waardoor er makkelijk afgewisseld kan worden voor uw huisdier. 

Ook verkopen wij Rawhide en Antlers van Farmfood. Deze snacks zijn 100% natuurlijk en schoon en volledig verteerbaar. Regelmatig een snack van Farmfood verminderd de kans op gebitsproblemen, omdat honden er flink op kunnen kauwen.


KVV voeding

In onze diepvriezers vindt u verschillende soorten kvv voeding. Wij zijn dealer van Dogmeat, Barf, Kivo, Darf en Renske. Allemaal natuurlijke diepvries vleesvoeding voor hond en kat, welke in rollen van verschillende hoeveelheden te krijgen zijn. Er is keus tussen vlees met supplementen en vlees zonder supplementen. Speciaal voor de honden en katten die bezig zijn aan een eliminatiedieet, hebben wij enkelvoudige vleesrollen paard en geit in het assortiment. 

Darf is als enigste van onze kvv voeding biologisch. Het zijn geen rollen maar hamburgers in verschillende formaten, waardoor doseren van de juiste hoeveelheid erg gemakkelijk is!