Blije Pootjes
Meer dan alleen het brokje

Paardenvoeding


Ons vast assortiment paardenvoeding bestaat uit Pavo, Havens en Metazoa. Voert u liever een ander merk? Laat het ons weten. Dan zorgen wij ervoor dat het voor u besteld wordt.

Voor vragen of advies staan wij u graag te woord in onze winkel.


Pavo

Pavo is een paardenvoeding die bijdraagt aan de gezondheid van uw paard. Door het uitgebreide assortiment is er altijd een voeding te vinden die het best past bij uw paard. Pavo vindt de gezondheid uw paard of pony erg belangrijk, waardoor zij constant blijven onderzoeken, vernieuwen en ontwikkelen waar het beter kan. Door het uitgebreide assortiment is er altijd een voeding welke bij uw paard of pony past.


Metazoa

Metazoa is een natuurlijke paardenvoeding geïnspireerd op de oervoeding van het paard. Alleen eten wat het lichaam echt nodig heeft en goed kan opnemen en verteren. Voor paarden is dat ruwvoer, maar ruwvoer alleen is niet genoeg. Metazoa heeft daarom een breedspectrum mineralen- en vitaminesupplement gemaakt wat de standaard brokken en muesli's vervangt. De producten van Metazoa zijn op basis van luzerne en bevatten geen melasse, graan, soja of genetisch gemanipuleerde grondstoffen die de spijsvertering van het paard verstoren. De voeding is geschikt voor alle soorten en maten paarden, pony's en ezels voor alle leeftijden. Ook maakt het niet uit of het een sport- of recreatiepaard betreft of van veulen tot senior. 


Havens

Havens biedt een ruim en veelzijdig assortiment in brokken, muesli's en mixen. Door de ruime keus is er altijd een voeding te vinden welke bij uw huisdier past. De producten van Havens leveren wij op bestelling.